88/05/31

باقالی پلو با مرغ

اینم به نظر من خوشمزه ترین غذای دنیا که من بد جوری دوستش دارم حتی وقتی که سیر باشم و میلی به غذا نداشته باشم در برابر باقالی پلو که حتما با مرغ باشه دست و پام شل میشه نمیدونم نظر شما در مورد این غذای خوشمزه چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟

مواد لازم :

باقالی پلو :

برنج ۲ پیمانه (شما به تعداد نفراتتون بریزین)

باقالی ۱ پیمانه

نمک برای خیس کردن برنج

سیر ۲ حبه

روغن و سیب زمینی برای ته قابلمه

شوید به میزان لازم

مواد لازم برای مرغ:

مرغ به اندازه مورد نیاز

پیاز ۱ عدد متوسط (اگه تعداد مرغتون زیاد بود از پیاز بیشتری استفاده کنین)

سیر ۳ حبه

فلفل دلمه ای نصف یک عدد

کره ۲۵ گرم

رب ۲ قاشق غذاخوری

نمک فلفل سیاه و زعفرون به میزان لازم

طرز تهیه:

اول برنج تونو که مثل همیشه خیس میکنین . اب را جوش آورده باقالی ها را داخل اب بریزین و به مدت نیم ساعت بجوشه البته مرتبا تست کنین چون بستگی به نوع باقالی هم داره وقتی باقالی کاملا پخته شده بود برنج رو اضافه کنین و مثل همیشه که ابکش میکنین برنج رو درست کنین بعد ته قابلمه روغن ریخته سیب زمینی را جینده و کمی از برنج رو روش بریزین بعد لابلا کمی شوید و سیرهاتونو خلال کنین و چند تا از خلال سیر رو هم بریزین (اگه از طعم سیر خوشتون میاد این کار باعث میشه اون بوی باقالی ازش گرفته بشه)و دوباره برنج و شوید وسیر تا اتمام کار و بعد اگه دوست داشتین کمی آب زعفرون و کره درست کنین و روی برنج بدید

طرز تهیه مرغ :

من شخصا روی پختن مرغ خیلی وسواس دارم چون اصلا از بوی زخم مرغ خوشم نمیاد بخاطر همین مرغامو این جوری میپزم بوی مرغ هم اصلا نمیده

پیاز و سیر و فلفل دلمه ای رو خورد میکنم با هم مخلوط کرده بعد کره رو توی قابلمه میندازم (وقتی مرغ رو با کره میپزین خیلی خوش طعم میشه) بعدکمی از مخلوط پیاز و.. میریزم ته قابلمه بعد  مرغها که یخشون باز شده رو میزارم باز پیاز و.. میریزم باز مرغ بعد نمک و فلفل سیاه میریزم در قابلمه رو میزارم زیرشم کم میکنم تا خود مرغ آب بندازه و هم اینکه بوی پیاز و سیر و فلفل دلمه ای کاملا به خورد مرغا بره اگه حجم مرغتون زیاد باشه که کلی آب میندازه بعد از تقریبا نیم ساعت الی ۱ ساعت که مرغا آب انداخت یه پیاز کوچولو رو توی کمی کره و روغن سرخ میکنم بعد رب رو اضافه کرده وتفت میدم زعفرون رو هم میریزم که هرچی زعفرون بیشتر باشه خوب مسلما مرغ خوشمزه تر میشه بعد آب جوش تقریبا یک لیوان که باز بستگی به مرغتون و آبی که انداخته داره میریزم و سس درست میکنم یک تا دو جوش که زد میریزم روی مرغا تا بجوشه و غلیظ بشه و بعد هم دیگه نوش جون

نوشته شده توسط افسان در 11:57 |  لینک ثابت   •