کیک عسلی بادام
مواد لازم برای کیک :
ارد 200 گرم
شکر 100 گرم
کره 100 گرم
تخم مرغ 3 عدد
پکینگ پودر1 قاشق چایخوری
کشمش120 گرم
نمک کمی
عسل 2 قاشق غذا خوری
مواد لازم جهت سس کیک :
شکر2 قاشق غذاخوری پر
دارچین 1/4 قاشق چایخوری
کره 100 گرم
عسل80 گرم
خامه 2قاشق غذاخوری
بادام 200 گرم
طرز تهیه :
کیک: کره را با شکر زده تا نرم و لطیف شود تخم مرغها را یکی پس از دیگری در ان میشکنیم و خوب هم زده عسل را با 2 قاشق غذا خوری آب ولرم مخلوط کرده به مایه اضافه میکنیم و آرد و پکینگ پودر ونمک را با هم مخلوط کرده به مایه اضافه میکنیم کشمشها را با کمی آرد آغشته کرده به مایه کیک افزوده مخلوط میکنیم . خمیر را در قالبی که از قبل چرب کرده میریزیم . فر را با حرارت 160 درجه سانتی گراد از قبل گرم میکنیم بعد کیک را به مدت 20 تا 30 دقیقه پخت می کنیم
رویه کیک:
کره را آب کرده شکر عسل خامه بادام و دارچین را به آن افزوده و خوب مخلوط میکنیم این مواد را روی کیک پهن کرده و بار دیگر به مدت 15 تا 20 دقیقه در فر قرار میدهیم تا زرد و طلایی رنگ شود
"نوش جان"
نکته:
به خاطر اینکه بافت کیک سفت و سنگسن نشود 1/2 کره را روغن مایع می ریزیم. (1/4 پیمانه روغن مایع و 50 گرم کره)