مواد لازم برای کیک :

ارد 200 گرم

شکر 100 گرم

کره 100 گرم

تخم مرغ 3 عدد

پکینگ پودر1 قاشق چایخوری

کشمش120 گرم

نمک کمی

عسل 2 قاشق غذا خوری

مواد لازم جهت سس کیک :

شکر2 قاشق غذاخوری پر

دارچین 1/4 قاشق چایخوری

کره 100 گرم

عسل80 گرم

خامه 2قاشق غذاخوری

بادام 200 گرم

طرز تهیه :

کیک: کره را با شکر زده تا نرم و لطیف شود تخم مرغها را یکی پس از دیگری در ان میشکنیم و خوب هم زده عسل را با 2 قاشق غذا خوری آب ولرم مخلوط کرده به مایه اضافه میکنیم و آرد و پکینگ پودر ونمک را با هم مخلوط کرده به مایه اضافه میکنیم کشمشها را با کمی آرد آغشته کرده به مایه کیک افزوده مخلوط میکنیم . خمیر را در قالبی که از قبل چرب کرده میریزیم . فر را با حرارت 160 درجه سانتی گراد از قبل گرم میکنیم بعد کیک را به مدت 20 تا 30 دقیقه پخت می کنیم

رویه کیک:

کره را آب کرده شکر عسل  خامه بادام و دارچین را به آن افزوده و خوب مخلوط میکنیم این مواد را روی کیک پهن کرده و بار دیگر به مدت 15 تا 20 دقیقه در فر قرار میدهیم تا زرد و طلایی رنگ شود

                                                                                                "نوش جان"

نکته:

به خاطر اینکه بافت کیک سفت و سنگسن نشود 1/2 کره را روغن مایع می ریزیم. (1/4 پیمانه روغن مایع و 50 گرم کره)